>25/3 C’est Bon BLACK BOX #4: Wormgod

>Det är mycket att stå i på Makeriet just nu, mest roligt förstås! Imorgon är det den fjärde och sista C’est Bon Black Box:

BOX 4: Wormgod
Torsdag 25 mars kl:19-22
Wormgod arbetar med skräck och dystopiska visioner för att beskriva hur världen ser ut under den harmlösa mainstreamkulturens yta. Ibland i tryckt form, ibland på väggarna, denna gång både och.

BOX 4 kombinerar ett interaktivt konstverk med release för Piracy is Liberation 008: Spiders pt 2, den andra och avslutande delen av Spiders-storyn som är en del av Mattias Elftorps postapokalyptiska cyberpunkserie. Wormgod-duon gör en Lovecraftinspirerad tolkning av berättelsen på boxens väggar, för att visar vad som döljer sig bakom konsumtionssamhällets fasader.

Bilden kompletteras av musik framförd av Mari Jansson (Pets or Food) & Martin Thulin och en performance av VampireBarbie. Mellan varven blir det skräckinspirerat soundtrack och suggestiva projektioner.

Alla Wormgod-relaterade publikationer kommer att finns till försäljning (Piracy is Liberation bok 001-008, Dystopia 01-05), likaså en del gott och blandat från CBK…

Medverkande:
Wormgod: Susanne Johansson, Mattias Elftorp
VampireBarbie: Ture Sternudd
Mari Jansson
Martin Thulin

Hemsidor:
http://www.wormgod.net
http://www.elftorp.com/freeinformation/
http://www.vampirebarbie.se

_________________________________________________
_________________________________________________
_________________________________________________

26/3 Livemålning med Niki Cervin & Fredrika Hoffmann +förköp till Win Win #2

På fredag städar vi upp efter torsdagens blackbox och bjuder in på förfest!
Kl 21-23 kan får se hur Niki & Fredrika går loss med vita poscapennor på de svarta väggarna. Ett spontant samarbete som vi ser mycket fram emot!

http://nikicervin.carbonmade.com/

http://akyko.blogspot.com/

Korvbröderna Joaquin Martinez & Jonas Asp vänder wax!

Och passa för guds skull på att köpa dig ett billigare inträde till Win Win Total #2 MILJONPROGRAM där festen sedan fortsätter!

KÄRLEK!>BLACK BOX #3 Dotterbolaget

>Imorgon tors 18/3 kl. 19-22 är det dags för BOX número 3: Dotterbolaget!

Dotterbolaget är en feministisk serieskapargrupp som idag utgörs av ett trettiotal kvinnor som träffats genom Serieskolan i Malmö. Dotterbolaget fungerar både som en social arena för kvinnliga serieskapare, men är också ett professionellt nätverk. Gruppen ger ut ett fanzine, deltar i utställningar och arrangerar workshops i serieteckning. BOX 3 är Dotterbolagets.

Kom och delta och fyll väggarna!

>BLACK BOX # 2

>BOX 2: Hillboy, Magen, Kiddo, Falsk – en grupp serietecknare/graffitimålare som arbetar med sin konst i både litet och stort format.
Ett gäng kulturklottrare från den svenska medelklassen spelar den 11 mars allanballan på Makeriet.
Kom och hjälp till att sabba, krascha, rasera och förstöra en fiktiv stad med uppenbara Malmöreferenser.
Alla får chansen att testa på graffitikultur såsom folköl, sourcreamchips och klassisk graff-film.

DVJ Tableturnah beatmixar musikvideos, filmscener och annat matnyttigt med ljud och bild synkront. Hiphop, soul and beyond… Audiovisuell underhållning för fler sinnen. Medverkande: Hillboy, Magen, Kiddo, Falsk Gästartister: David Wiklund (DVJ Tableturnah) på grammofon och projektor http://myspace.com/gosseknaster