>Makeriet presenterar Motvikt #17

>—

Motvikt # 17

Field Agent Slow Learner (DE)
& James Brewster (UK / MÖ)

Fredag 6:e november, 20.00 – 21.00, gratis inträde

Makeriet, Möllevångsgatan 37, Malmö

straydogarmy.co.uk/motvikt

Ett nytt samarbete som omfattar spoken word, samplers, fältinspelningar, laptop-manipulerad gitarr, skivor m.m.

Field Agent Slow Learner är Falko Teichmann, Berlin-baserad konsertarrangör, dj och vokalist i bandet The Crack-Up Collective. Med sin ‘spoken word’-stil har han också varit med i tidigare projekt som The Sighs och White Buildings. Falko är även en drivkraft bakom den unika och magiska festivalen Goldmund.

youtube.com/watch?v=U9guFwibfSE

thesighs.kliklak.net

James Brewster är en engelsk musiker och ljudutforskare som bor i Malmö. Hans framträdande fokuserar ofta på improvisation och live digitala manipulationer av akustiska ljud. I kommande albumet ‘As a hovering insect mass breaks your fall’ krockar popstrukturer med atmosfäriska ljuddesign-element. James har även en rad olika samarbeten och projekt med diverse riktningar, t ex duon Fotosintesi med Lorenzo Senni där det bara är ljud från växter som används.

straydogarmy.co.uk/jb