OBEHÖRIGA ÄGA EJ TILLTRÄDE – OSKARP

De låg liksom utslängda i vildmarken och de enda som vakade över dem och skyddade dem från mörkret var lyktstolparna – en räcka smala, höga lyktstolpar som var så glest utplacerade att var och en av dem endast kunde mota undan en liten, liten del av mörkret med sin kägla av ljus. Och det räckte med att någon grabb, han behövde inte ens vara speciellt stor, sparkade på stolpen så gav lampan upp och slocknade.

MAKERIET bjuder in till “OBEHÖRIGA ÄGA EJ TILLTRÄDE” med nya tavlor av OSKARP. Utställningen skildrar en liten pojkes resa i nutiden. Vems är vad? Vad gör en behörig i vissa sammanhang? Ångest, osäkerhet, rädsla för nutiden och framtiden. Orättvisor. Dagens politiska kaos. Mörkret kommer krypande.

Vernissage fredag 4 december 18-22
Öppet: lördag och söndag 13-17
Utställningen pågår till 20 december

VÄLKOMMEN!