>Motvikt #18: Måndag 7/6 20-22

>

MOTVIKT #18

ARGONAUT (MALMÖ) / DENIED BY CHARACTER (US/UK/MLM) / KARYAN (MALMÖ) / DJ: PETER STENBERG

Måndag 7 juni, kl 20.00 – 22.00, gratis inträde

Makeriet, Möllevångsgatan 37, Malmö

makerietmalmo.blogspot.com

OBS: Dörrarna öppnar 20:00. Första konserten börjar kl. 20.30

Live:

ARGONAUT – Fria tolkningar av den franska guldålderns conrète svetsas möter det östergötska låglandets patenterade kontaktmikrofonsskrap och västkustens smutsindränkta rundgångsdyrkan. Nobelvägen är nyckeln.

DENIED BY CHARACTER – Två välkända exil-anglosaxer bosatta i Malmö möts i den utpsykade gitarrdrönens distorterade tecken. På ett elegantare tungomål kan vi läsa följande:

“Harmonic doom meets blissed out guitar drones. The first gig for AndreasBeraha and James Brewster’s new project. Two guitars and effectsproducing a rich, dense wall of warm distorted tones and digitally-shredded high frequencies.”
hateyourspecies.blogspot.com www.straydogarmy.co.uk/jb

KARYAN – Malmös kändaste hemliga band! Kassettbolagsdirektör, gallerist och ljudkonstnär Karyan upprättar digitala förbindelser mellan kristianstadsgatans sjudande asfaltsytor och slottsstadens terrasserade takskikt..

DJ:

PETER STENBERG – Peter har framträtt med sina minimala gitarrtoner och spröda fältinspelningar två gånger på tidigare Motviktevenemang. Ikväll tar han i stället över Motvikts DJ-bås (två bärbara CD-spelare på golvet i hörnet) för att ge oss en inblick i sin skivsamling. http://www.myspace.com/petste

mer information: http://www.straydogarmy.co.uk/motvikt/